Edes TOP

Bezoekers

Bezoekers

De Heideweek bestaat uit veel verschillende leuke evenementen. Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar Edes TOP (Talent Op Podium) weer georganiseerd.

In juli 2019 is er auditie gedaan voor Edes TOP. Uit deze auditanten zijn 6 finalisten gekozen. Zij gaan strijden voor de winst in de grote finale op 28 augustus! En dat is niet zo maar een finale. De finale vindt plaats in de Heideweek, dé feestweek van Ede, op het grote podium op het Kuiperplein.

Komt u de finalisten aanmoedigen?

Woensdagavond 28 augustus is het zo ver. Om 20.30 uur begint de finale. Alle finalisten zullen hun nummer ten gehore brengen met begeleiding van het 50-koppige Harmonieorkest van muziekvereniging De Harmonie. Het beloofd een avond te worden vol muzikaal talent.

Alle finalisten worden beoordeeld door de professionele jury, bestaande uit wethouder Hester Veltman, singer-songwriter Rogier Pelgrim en vocal coach Margje Vleck. Lees hier meer over de jury.

Naast de optredens van de finalisten kunt u ook uit volle borst meezingen met bijvoorbeeld een Nederlandse popmedley.

Presentator Guus Bok

De avond wordt gepresenteerd door Guus Bok. Guus is een enthousiaste zanger die voornamelijk Nederlandstalige Pop/Rock muziek maakt en zingt. Ook treedt hij regelmatig op met de Guus Bok Liveband.

Meer weten over Guus Bok? Kijk op www.guusbok.nl.

Praktische informatie

- Finale Edes TOP 2019
- Datum: woensdag 28 augustus 2019
- Locatie: Kuiperplein, Ede
- Tijd: 20.30 uur
- Toegang: gratis