Edes TOP

Finalisten

Finalisten

Wat een talent bij de audities! De jury had de taak om 6 finalisten te kiezen en dat is gelukt. Hieronder lees je meer over de finalisten van Edes TOP 2019. En zet woensdagavond 28 augustus in je agenda om deze zangers en zangeressen te zien schitteren op het Kuiperplein onder begeleiding van het 50-koppige orkest van muziekvereniging De Harmonie.

Tamara Bernard

I Wish

Tamara blies de jury omver met haar versie van I Wish. Zij gaat het de jury en de andere finalisten nog lastig maken in de finale!

Jeroen Fluit

Laat Me

Jeroen is de jongste finalist van 2019. De jury was direct overtuigd door de muzikale uitvoering van Laat Me. We kijken uit naar Jeroens optreden in de finale.

Robbin Veen & Ruben van de Groep

Viva la Vida

Een primeur: een duo in de finale van Edes TOP. De jury was onder de indruk van de tweestemmige uitvoering van Viva la Vida tijdens de audities. Op naar de finale!

Roos van den Broek

A Night Like This

De auditie van Roos stond als een huis. Met haar versie van A Night Like This overtuigde ze de jury dat ze een terechte finalist is.

Matthijs Huntelerslag

Sexy als ik dans

De jury was onder de indruk van Matthijs zijn zang, maar al helemaal van zijn danstechnieken tijdens zijn auditie. Matthijs gaat een feestje maken van de finale!

Hanneke van Diggelen

Rolling in the Deep

Hanneke staat voor de tweede keer in finale van Edes TOP, ook in 2017 was zij er bij. Gaat ze er dit keer met de winst van door?