Dit is de jury van Edes TOP 2017

Dit is de jury van Edes TOP 2017

Zonder professionele jury heb je natuurlijk geen echte zangwedstrijd. Daarom hebben we wethouder Johan Weijland, singer-songwriter Rogier Pelgrim en zangdocente Paula Vos bereid gevonden om de finale van Edes TOP te jureren. En daar zijn wij erg blij mee!

Wethouder Johan Weijland

In tegenstelling tot de andere twee juryleden, was wethouder Johan Weijland ook aanwezig bij de audities van Edes TOP. Samen met de heidehoogheden en dirigent Wolbert Baars heeft hij alle auditanten beoordeeld en een keuze gemaakt voor de finalisten. Wethouder Weijland is werkzaam bij de gemeente Ede en is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille 'Cultuur'.

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim is een Nederlandse singer-songwriter uit Wageningen. In maart 2017 bracht hij zijn nieuwste album uit, genaamd 'Birds and Busy People'. In 2012 deed Rogier mee aan het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland en kwam hij in de finale terecht. Daarnaast heeft hij op diverse festivals gestaan zoals Concert at SEA en Bevrijdingsfestival Wageningen. Meer informatie over Rogier Pelgrim is te vinden op www.rogierpelgrim.nl.

Paula Vos

Paula Vos is zangdocente in Ede. Paula heeft Docent Muziek, hoofdvak Zang, gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). In Ede heeft ze al meer dan 10 jaar haar zangschool Pure Voice. Hier geeft Paula individuele zang- en groepslessen, maar ook diverse workshops voor consumenten en bedrijven. Meer informatie over Paula Vos is te vinden op www.paula-vos.nl.