Edes TOP

Jury

Jury

Zonder professionele jury heb je natuurlijk geen echte zangwedstrijd. Daarom hebben we wethouder Hester Veltman, singer-songwriter Rogier Pelgrim en vocal coach Margje Vleck bereid gevonden om de finale van Edes TOP te jureren. En daar zijn wij erg blij mee!

Wethouder Hester Veltman

Samen met de heidehoogheden, Gertie Savelkoul en dirigent Wolbert Baars heeft zij alle auditanten beoordeeld en een keuze gemaakt voor de finalisten. Wethouder Veltman is werkzaam bij de gemeente Ede en is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille 'Cultuur'.

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim is een Nederlandse singer-songwriter uit Wageningen. In maart 2017 bracht hij zijn nieuwste album uit, genaamd 'Birds and Busy People'. In 2012 deed Rogier mee aan het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland en kwam hij in de finale terecht. Daarnaast heeft hij op diverse festivals gestaan zoals Concert at SEA en Bevrijdingsfestival Wageningen.

Margje Vleck

Voor het eerst dit jaar zal Margje Vleck plaatsnemen in de jury van Edes TOP. Margje is Vocal Coach en eigenaar bij Inner Voices. Ze is ook Equine Assisted Coach (EAC), hierbij helpt ze mensen, teams en groepen met behulp van paarden. Meer informatie is te vinden op innervoices.nl.