Edes TOP

Maak kennis met de jury van Edes TOP 2018

Maak kennis met de jury van Edes TOP 2018

Zonder professionele jury heb je natuurlijk geen echte zangwedstrijd. Daarom hebben we wethouder Hester Veltman, singer-songwriter Rogier Pelgrim en stemcoach Gertie Savelkoul bereid gevonden om de finale van Edes TOP te jureren. En daar zijn wij erg blij mee!

Wethouder Hester Veltman

Samen met de heidehoogheden, Gertie Savelkoul en dirigent Wolbert Baars heeft hij alle auditanten beoordeeld en een keuze gemaakt voor de finalisten. Wethouder Veltman is werkzaam bij de gemeente Ede en is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille 'Cultuur'.

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim is een Nederlandse singer-songwriter uit Wageningen. In maart 2017 bracht hij zijn nieuwste album uit, genaamd 'Birds and Busy People'. In 2012 deed Rogier mee aan het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland en kwam hij in de finale terecht. Daarnaast heeft hij op diverse festivals gestaan zoals Concert at SEA en Bevrijdingsfestival Wageningen. Meer informatie over Rogier Pelgrim is te vinden op www.rogierpelgrim.nl.

Gertie Savelkoul

Gertie Savelkoul is logopedist en stemcoach. Ze werkt ik regelmatig met mensen die problemen ondervinden met hun spreek- en/of zangstem. Daarnaast werkt ze ook als koordirigent.